Jag handlade ju två nya nagellack i onsdags men jag har inte haft tid att ta kort på dem. Inte för att det blev bra nu heller, snacka om att det är kasst jäkla ljus i HELA lägenheten! Det är för sorgligt, men jag överlever väl, det är bara bilderna som blir lidande. Ber om ursäkt för de sorgliga nagelbanden :P

Nr 132 är det jag har använt på långfingret och är helt undebart i solsken! Här har jag depends underlack och sedan två lager med nr 132 över det. Det var verkligen lätt att få det jämt och täckande, inga problem där :) Det andra lacket är nummer 143 och till en början insåg jag inte att det mest är mörkblått glitter i, så jag tog fram ett Nivealack jag fått i födelsedagspresent och använde det som bas. Resultatet var helt okej, det glittrar och det skimmrar och det är svårt att inte gå och titta på i alla fall nr 132 som jag diggar skarpt :D !

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.