Lång dag idag, vilket innefattat väldigt mycket tid då jag inte varit hemma. Först var jag hos läkaren, och sen drog jag iväg på handledningsmöte i Linköping med Linnea och Christin. Vi fick ett par åsikter om det vi gjort på uppsatsen och åkte hem – på bussen bestämde vi vad vi ska göra imårrn – så imorgon torsdag blir ännu en egen dag då vi pillar själva på uppsatsen, och på fredag träffas vi och sammanställer allting. Jag tror det kommer gå riktigt bra det här :)

Efter handledningen raggade jag med Linnea ner på stan
då hon ett par gånger tidigare sagt att hon behövde handla julklappar. Jag själv behövde nya vantar då jag bara hittar en av mina fina, så jag hade ett par egna ärenden. Vi gick omkring ett bra tag och jag var inne på MUS och hittade massor med ögonskuggor jag ville ha, men det jag var ute efter den här gången var ju faktiskt matta, så jag gick därifrån tomhänt. Kanske var det bra :P Gick i alla fall och köpte Isadora Smokey eye palette som ska vara fenomenal – nu är verkligen plånboken uttömd :P Sen vågade jag inte handla mer för jag har ingen aning om hur mycket jag har på kortet :P Jag tror att vändan på Make up store får bli efter jul då man förhoppningsvis fått ett par pengar i julklapp :)

Den här blev det alltså :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.