Tänkte lägga upp swatches på skuggorna från Makeupcosmetics, de är hur fina som helst! Hade tänkt använda dem igår men det fick bli skuggorna från Mus istället då jag inte hade någon bra pensel till lösskuggorna. I vilket fall som helst så är de grundande på en krämskugga (maybelline waterproof color definer) för att färgerna ska få bättre fäste.

I dagsljus ser de ut såhär:

Dreamland längst till vänster, följt av blackstar green, därefter Eden och sist lucky silver. Jag tycker att dreamland inte görs riktigt rättvis här för den är så mycket skimrigare i verkligheten och den blågröna nyansen är typ, woow. Blackstar green har tappat sitt skimmer i grönt här tyvärr. Det är så svårt att få bra bilder på dem!

Under lampa:

Här har de dock tappat lite av sin färg men man kan se hur mycket de skimrar här. Jättefina skuggor verkligen, nu ska jag bara få ett bra tillfälle till att använda dem :P På min nagel kan man förresten skymta Isadoras Vintage mint :)


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.