Gårdagens handel förresten :) Jag är fortfarande på jakt efter en ny bodylotion för jag klarar inte av den jag har, så jag tänker nog ge bort den till mamma nästa gång vi ses. Jag tror nästan jag vet vad jag kommer köpa för någon, förmodligen the body shops bodylotion i deras nya lemonkollektion :) Dessutom älskar jag det blå nagellacket jag köpte, H&M kan verkligen det där med snygga nyanser! Är sugen på att inhandla det rosa och det gröna jag visade med.

Meeen i alla fall, fångsten sedan igår. Jag hade slut på både puder, foundation, bas och topplack, och mina svarta leggins gick ju sönder igår så inköpen var behövliga :P


Nytt puder, mitt gamla var slut.Helt okej än så länge :P Har bara använt det en gång.


Typ foundationen som slår allt i budgetväg. Jag gillar konsistensen skarpt och den täcker bra.

Nagellacket denim dreams, helt underbart på <3

Bas och topplack från depend.

Lipgloss från H&Ms egna. Klibbar inte, mjukar och är riktigt bra.

Så:

Linne bas – gina tricot
Leggins – Gina tricot
Bas, topplack – Depend
Foundation – Maybelline
Puder – Isadora
Nagellack och läppglans – H&M

 

Seen, så fick jag ett par leggins av mamma <3 Hon hade beställt fel storlek, och sedan tyckte hon inte om dem för dragkedjan, så hon köpte ett par andra så fick jag dessa. De är skitfina :) Hade redan tänkt köpa dem själv men nu behövs det inte på ett tag. Tack mamma, älskar dig!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.