Jaa, det skulle ju bli en jacka, och en sjal, och en bodylotion. Det blev, eh, lite mer, men ingen jacka.Sista handeln innan nya pengarna kommer in, och sista handeln på ett tag tror jag :P Jacka har jag skitsvårt att få tag på, för modellerna sitter som skit, eller så sitter de för tajt över axlarna. Jag gillar inte att jag har ärvt släktens breda axlar. Urk. Men i alla fall, Det blev lite grejer, plus att jag handlade kusins födelsedagspresent :) Hon fyllde ju år här i dagarna ^^

Dot spanar in min nya sjal :D
Den passar jättefint till mitt hår :) Typiskt mig bara förresten, Kusin Tina har en likadan :P Insåg det efteråt men ja, det gör förmodligen ingenting :P

Lite från luush ;D

En ny body lotion <3 40 kr rabatt, den doftar heelt underbart. Den body lotion jag har nu blir jag illamående (doften) av så jag ska ge bort den till min kära mor tror jag. Jag hoppas att den kommer bli bra på henne :D

Jag säger bara: Skynda fynda! Lacken kostar 29,50 om jag minns rätt. Och de är hur bra som helst :O Mitt blå lack har suttit en vecka utan att flaga, helt galet. Nu har jag dock så mycket nagellack att jag kan gödsla med dem, så det kommer inte bli mer lack för mig på ett tag :)

Har ju tappat mitt läppglans jag hade innan så det fick bli ett nytt.’

luktar vaniljcola ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.