Som jag redan nämnt har jag varit hemma hos mamma och pappa i helgen, och därav den skruttiga uppdateringen. Lillasyster har fyllt år och vi har ätit tårta och hon har öppnat massor med paket och vi hade riktigt kul, tråkigt bara att hon var tvungen att åka på konfirmationsgrejen, menj a, vi får ses en annan gång som sagt.


Det vi gjorde mer när syrran lämnat boet var att mamma och jag körde in till vvik för den efterlängtade scrapbooking/korttilvverkningskursen. Anna blev dessvärre dålig under fredagen så hon kunde inte följa med, så vi hoppas på att hon kan följa med en annan gång. Inne i stan mötte vi upp mina två mostrar och min kusin, och så blev vi hälsade på av självaste Hanna, som har affären Hannas pysselstuga, och en Johanna – vem jag inte riktigt förstod vem det var,men hon var också med under kursens gång. Jättetrevliga, verkligen, och man kände sig snabbt hemma när man sprang runt där bland alla hyllor med otroligt fina grejer! :)


Vi gjorde fyra olika kort och lärde oss en del om hur man maskar ihop två bilder till en, och hur man använder sig av olika pennsorter/tekniker för att få till olika färger på korten. Det var jätteintressant :O 6 timmar och 45 minuter kostade 420 kronor, och med tanke på hur trevlig Hanna var, och hur kul det var att sitta och klippa och klistra, åker jag gärna dit igen och pysslar :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.