Jag har suktat efter den här tröjan ett tag, och jag fick ju hem 100 kronor från H&M häromdagen, och hade en 50 kronor sedan tidigare, så när jag var inne på H&M så haffade jag en sådan här direkt! Fick även tag på nagellacket blue my mind som jag letat öronen ur mig för att hitta. Så jag petalade 88 kronor för tröja och nagellack :D Finemang. (dock säger Pelle att jag egentligen betalade exakt så mycket som det egentligen kostade eftersom jag handlat där så mycket att jag fått värdecheckarna, men det örat vill jag inte lyssna på :P )

Fick för övrigt hem min ena vinst idag, det från aco/cliniderm som jag vann hos fina Emelie. Här ska testas grejer! Ska lägga upp bilder så fort mitt kamerabatteri är färdigladdat :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.