Tråkiga nyheter I guess. Läste på P’ssions blogg att trandesign (där jag beställde hem min hord med apfina nagellack) har tvingats höja frakten för nagellack som skeppas internationellt. Enligt Emelie kan detta bero på  påtryckningar från postkontor, och att nagellack etc är brandfarligt och därmed inte kan skeppas i deras små flat rate boxar – därmed kommer fraktkostnaden lägga sig på ca 47 dollar, vilket känns oerhört orimligt.

Jag är glad att jag beställde mina lack från Transdesign, men jag är lite småledsen för jag hade gärna velat göra fler beställningar därifrån. Men jag tyckte redan när jag beställde, att 18 dollar var mycket i frakt, men inte så mycket att man inte ville beställa, men nu är det totalt out of question. Nej, transdesign får nog inte mer av mina pengar, tyvärr. Usch, jag som verkligen gillade dem!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.