Jag gillar the body shop, inget snack om saken.
Jag älskar deras body butter och deras hemp hand protector, deras bodylotion, ochjag har även tänkt ge mig in på deras sommarkollektion med smink som kommer komma till butik snart, hoppas jag. Men det är inte bara för att jag gillar deras produkter som jag gillar body shop. Ofta när jag går in i renodlade skönhetsbutiker får jag en hemsk blick kastad mot mig, som om jag inte har där att göra om jag inte har ögonskugga upp till ögonbrynen. Jag vet inte hur många gånger jag varit frestad att spackla ner mig ordentligt innan jag går ner till exempelvis makeupstore i stan, men jag har aldrig gjort det för jag anser inte att det ska behövas för att jag ska bli betjänad på ett bra sätt.

Idag gick jag ner en snabbis på stan med P eftersom vi letade efter ett par presenter, och jag sprang även in på body shop för att jag hade ett ärende där inne, (hemliis!), Väl i kassan så kom jag på att jag hade min big and curvy mascara med mig i väskan, vilken jag blivit mer och mer irriterad på. Den kladdar något förjävligt helt enkelt och all mascara kommer upp på kanten av förpackningen när man drar ur borsten. Jag frågade i stort sett bara biträdet om hon hade hört något negativt om den eftersom den bara funnits ute ett par månader och det hade hon inte gjort. Jag sa till henne att jag hade med mig min egen om hon ville se vad jag menade och slet upp den ur väskan lite snabbt och gav den till henne.

Naturligtvis åkte ingen mascara upp just då, men hon kände lite på den och sa att hon trodde att det kunde vara själva stoppgrejen inne i hylsan som var trasig, och att det var därför mascaran kom upp. Så går hon bort från disken, går bort till mascarastället och plockar åt sig en ny mascara medan hon säger att jag naturligtvis ska få en ny, för så kladdig som min ska den inte vara. Jag protesterade lite först och sa att jag inte hade kvittot med mig, men hon förklarade att eftersom hon ser att den är därifrån, att jag har klubbkort etc, byter hon min kladdiga använda hylsa mot en helt ny och hoppas att jag ska vara nöjd med den. Jag tackar stammande och ler brett åt henne och tackade typ tre gånger till och gick ut ur butiken med en ny mascara och ett leende på läpparna.

Jag har levt på den där händelsen hela kvällen ska ni veta :) The Body shop i Norrköping har alltid sjukt trevlig personal som är villiga att svara på frågor hur dumma de än känns att vara, och jag kommer fortsätta gå dit, speciellt när mina födelsedagspresentkort därifrån droppar in ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.