Jag var rätt sur i onsdags efter handledningsmötet för jag tyckte att det inte sköttes på rätt sätt. Ingenting har skötts på rätt sätt, men i alla fall. Jag åkte ner på stan och åt lunch med tina (grillad kyckling, mums) och gick sedan ner på stan för att gå runt i linköping till P slutade. Dock började det regna och jag hade världens huvudvärk så jag gick till apoteket och handlade huvudvärkstabletter och kunde inte motstå denna. 59 kronor på apoteket :)

Jag har inte hunnit använda den än men har testat lite på armen. Den ger som lovat lite lätt glow med guldskimmer vilket är rätt fint :) Hoppas bara jag inte ser ut som en randig zebra när jag är färdig :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.