Jag är så glad att jag hänger på beautyforumet Pret-ty.
Alla är så sjukt snälla och ger mig alltid komplimanger och positiv feedback vad gäller mina sminkningar. Det får mig verkligen att vilja fortsätta och de hjälper mig att bli bättre. Jag får naturligtvis komplimanger av folk hemma med men det är kul att få höra det från tjejer som sysslat med smink och allt beautygunk de nu sysslar med. Hah, de har till och med börjat kalla mig trollet på forumet, Vintertroll kanske är för jobbigt att säga :P

Aja, det jag ville säga var att jag är glad över alla fina människor som komplimangar mina ögonfransar och sminkningar och allting.Jag är ju så sjukt mesig med att ha det i skolan men jag kanske kommer över det någon gång jag med.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.