Presentkortshandel på The bodyshop är alltid väldigt väldigt trevligt.Jag fick med mig typ massor och jag betalade 80 kronor själv vilket ja, inte kändes speciellt farligt ^^ TBS har ju inte direkt några jättebilliga varor så det är svårt att få pengarna att räcka där, men alltså ja :) Här är i alla fall allting :)

Jag fick prov på Mango bodybutter och en stor flaska peppermint cooling foot lotion på köpet :)

Den här flaskan fick jag alltså på köpet. Snacka om najs för stackars fötter som trängs i sandaler  nu i sommar :P

cerat med spf 15, får se om det är något att ha.

Såg denna för ett par veckor sedan och den luktar så gott :O

Aldrig nog med bodybutter. Jag älskar de jag redan har (blåbär och persika) och doften på denna fick mig på fall.

Så ögonskuggan. Droools… Jag har längtat fruktansvärt länge på TBS sommarkollektion Nomadic Goddess då jag visste att den här skuggan skulle finnas. Den är så himla fin! Jag tänkte göra en sminkning med den idag, så får vi se om den är lika fin på som i sin förpackning <3

Ser ni hur underbart skimrig den är? :P <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.