Min beställning från ELF hittade hem igår. Jag ser fram emot att använda ögonskuggorna och tänkt inviga dem ikväll när Maria och jag ska ut och äta. Jag har testat ”läppstiftet” på hylsa som ligger precis över rougen, och jag kan ju säga som så att hälften av innehållet tryckts ihop till en liten liten mängd läppstiftglans eller vad det nu heter. Jag hade inte väntat mig så mycket för 19 spänn, men det hade ju inte behövt försvinna så fort :P Alla produkter luktar väldigt mycket men de luktar väldigt gott, vilket inte stör mig det minsta :)

Nagellacket är så sjukt fint! Om jag beställer därifrån igen vilket säkerligen kommer ske, kommer jag beställa hem en flaska till av precis samma sort. Jag har lackat både tår och fingrar ^^ Det ser svart ut på långt håll men så ställer man det i solen så skimrar det hur fint som helst.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.