Lacken från depend var ju dock inte de enda :P Sitter och funderar på om jag kommer få besök av Emy idag eller inte. Hon hjälper nämligen sin mamma och pappa att flytta tillbaka in i lägenheten från den lilla lådan de bott i pga stambyte på huset. Uhu, jobbiga historier där om liten låda och stora familjer emy! :P P kommer hem om en timme och jag har inte så mycket att göra så jag kan ju lika gärna visa mina andra tjusiga lack ^^

Det turkosblå/vad man nu ska kalla det är sjukt snyggt på. Det är ungefär samma wowkänsla som i H&Ms bluemymind. Dessa heter dock U must have this &  Love at first sight.

Och ja, jag vet att jag har många lack :P Men inte FÖR många. Det kan man aldrig ha.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.