Jag lovar att bilder kommer komma! :D

Fredag: Vi gjorde som alla andra turistande turister och letade oss fram till Marple arch och hållplatsen Primark. Det var sjukt mycket folk där och man kände sig inte lite död när folket bara vällde fram som myror i en stack. Men vilka grejer sedan, jättefina saker ^^ Dagen gick åt till att kolla en stor del av oxford street (men inte såå mycket av den) och mycket saker inhandlades. Kvällen tillbringades på den lilla puben som fanns alldeles i närheten av vårt boende. Folket som jobbade där var strålande, och snubben med de outstaaandig ears var hur trevlig som helst! :)

Lördag: Camden Market. Nja, inte riktigt min grej. Det var kul att vara där och ha sett saker och ting, men jag hade lika gärna kunnat lägga den tiden på ett annat område. Dock hittade Therese en skitfin klänning därute, och jag hittade smink och en bok, så jag klagar inte massor ;D Vi försökte ge oss på Primark på eftermiddagen, men nej, vi åkte hem tomhänta för det var SJUKT och då menar jag SJUKT mycket folk där.

Söndag: Hyde park. Hyde park med sin konstgjorda sjö, galopperande hästar och kanadagäss som var attackdugliga typ precis när som helst var en fröjd för ögat. Dock kunde vi inte springa omkring och ta kort där hela dagen så vi stack till stan. Primark var det kö utanför, men vi visste vad vi skulle ha så vi sprang in, tog det vi skulle ha och drog snabbt som tusan. Pernilla var även söt som socker och googlemapade fram MAC PRO till mig och min dag var gjord. Jag fick med mig två ögonskuggor därifrån som jag längtar ihjäl mig på att visa och använda, men just nu är det bara för varmt för smink >.<

Måndag:Måndag var vår planerade dag för de röda dubbeldäckarna. Vi hade en skitkul guide som förmodligen inte hade lika kul som oss, och vi såg en hel del av Londons sevärdheter. Nästa gång jag är där vill jag nog stanna till lite längre och verkligen ta mig genom det jag vill se, men ja, tills nästa gång :) Måndag var även städdag för oss, och vi avslutade dagen på den hemtrevliga puben där vi åt pizza i stil med pizza hut för inga pengar alls.

Tisdag:Hemfärd. Vi tog oss upp tidigt, fixade ordning allt i lägenheten, gick till tunnelbanan, hoppade på tåget, kastade oss fram på flygplatsen. Det var skönt att vara där i god tid, jag handlade MAC på taxfree och blev fattig, hade roligt, väntade lite till och fick ta av mig alla smycken jag hade på mig i säkerhetskontrollen för att jag inte skulle pipa. Killen som kollade mina grejer var skittrevlig och mycket bättre än de i Sverige :P På flyget var jag skitnervös för de varnade om turbulens över danmark, men jag överlevde ändå. Haha, usch, min flygrädsla är ett kapitel för sig.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.