Yaay! jag har suttit och tagit bilder på mina mac-skuggor jag inhandlade i utlandet. Två av dem köptes i deras PRO-butik mitt inne i smeten. Jag kommer aldrig glömma vägen dit igen, så mycket vi höll på att leta efter den >.< De andra två inhandlades på taxfree på flygplatsen. Jag hade egentligen tänkt inhandla ett läppglans, eller ett läppstift, men det fanns så sjukt många färger och jag kunde bara inte bestäma mig. Jag vet redan med mig nu att jag stör mig på att jag inte köpte någon av skuggorna i PRO-sortimentet som bara finns i PRO-butiken, men men, jag får väl ta och göra mig en till resa någon gång :)

Skimmermoss, parfait amour, humid och Sea & sky. Jag är totalt nerkär i dem. De är så sjukt fina :O

Mina resterande sminkköp får helt enkelt hamna i ett annat inlägg, annars tror jag mig veta att man får för mycket av det goda ;) I vilket fall som helst undrar ni säkert när jag ska använda allting – Mohaha, inga problem svarar jag. Bara värmen lägger sig litegrann, sen frodas färgerna i mitt ansikte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.