Jag kan ärligt säga att jag aldrig, förren nu i juni/maj någon gång, ägt ett mavalalack. Jag vet inte riktigt varför, men färgerna har aldrig tilltalat mig men jag blev positivt överraskad när jag såg bilderna på vårens lackkollektion och bestämde mig för att spana in dem. Jag handlade dem för evigheter sedan, i början av juni eller slutet av maj tror jag, när Kicks hade ”ta tre för 99”. Jag har använt alla tre och är stormförtjust! Idag såg jag att sommarkollektionen kommit in på Kicks nere på stan, så vi får väl se om jag vågar gå förbi där utan att få med mig några hem.

Jag köpte tangerine, flamingo pink och paradise blue. Täckningen har varit skitbra, i alla fall har ett lager räckt, men jag har alltid (dumt kanske?) smetat på ett extralager. Tangerine liknar inget annat lack jag har hemma i lacklådan och jag gillar verkligen den nästan persikofärgade nyansen. Flamingo Pink är underbar! En hallonrosa djup färg som ja, den är grymt snygg på nageln, inget snack om saken. Först var jag lite besviken på Paradise blue, det såg rätt trist ut på nageln, men så kom jag ut i solen och det glittrade blingade och levde verkligen upp till sitt namn.

 

Jag säger bara mums om dessa.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.