Hej, jag heter Emilie och är nagellackoman. Igår när jag letade presenter hittade jag ÄNTLIGEN H&Ms egna små förpackningar märkta Summer Nails. Det finns två olika förpackningar, varma och kalla nyanser, och jag har hört så bra om dem, och suktat efter dem så länge att jag inte kunde låta bli. Jag lovar att det ska bli lungt på nagellacksfronten ett tag framöver, i alla fall handlandet av dem. Mitt största problem är att jag har svårt att veta vart jag ska göra av alla :P

 

Lacket jag har på mig idag har fått det originella namnet Purple. Purple var aningen skirt vid första lagret, men täckte fint vid andra. Det har en fin glans och jag har insett att jag gillar lila mer än jag tänkt på innan. I vilket fall som helst så får man purple, blue, green och pure white för 29,50 vilket inte är helt farligt för fyra lack. Jag kommer visa upp dem senare så ni får se vilka jag pratar om.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.