Bloggandet sker inte speciellt kontinuerligt här märker jag. Det finns väldigt mycket att göra, speciellt att ta hand om. Albus är som en liten bebis som måste få sitt behov stillat hela tiden. Han gnäller när han inte får tillräckligt mycket uppmärksamhet och han är nästintill outtröttlig. Charmigast är han när han sitter och spanar från mig från golvet och ser på mig med sina stora bruna ögon. Mitt hjärta smälter riktigt.

Albus är en kille med enorm ljudkapacitet.
När han spinner låter han som en jetmotor, minst. Han är på upptäcksfärd hela tiden och har redan hunnit råka klösa sönder soffan i sina försök att bestiga den (och vi som trodde det skulle vara Com som var den) och han har vält både det ena och det andra med sin fumliga kattungerumpa.

Snart ska han få sin läskiga blötmat som luktar illa, och sedan ska han se hjärtskärande ut när vi äter vår middag, för Albus är en riktig liten tiggare, faktiskt :P

I vilket fall som helst fungerar han bra med Dot & Com. De är fortfarande reserverade alla tre men det går sakta men säkert framåt och förut var alla tre i samma rum, megaglädje! Mamma, pappa, Ellinor och pappas kompis kom hit idag – eller ja, pappa, pelle och Åke åkte iväg direkt och mamma och jag gick ner en snabbis på stan. Det är nog bra att han träffar lite folk samtidigt som det kan vara bra att det är vi två som är den fasta punkten för honom här hemma så han inte blir förvirrad.

I natt låg han mellan P och mig hela natten, han låg på min kudde och slickade mig på fingrarna  ^^ Sötaste katten jag sett på länge. Eller ja, kattunge dådå, eftersom Dot och Com fortfarande är sötaste katterna i stan ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.