Igår kom ett litet vaderat kuvert hem till mig med lite godsaker. Jag tog en tidningsprenumeration för ett par månader sedan, men jag måste erkänna att jag mest gjorde det för själva premierna som fanns med :P Jag har inte testat speciellt mycket från Face Stockholm – har ett par ögonskuggor, ett lipgloss på burk (som förövrigt är borta)  och ett ljuvligt hallonrött lipgloss men har inte gjort något större försök att bli kompis med märket. I alla fall blev jag glad över de premier jag fick. Jag gillar verkligen Krokus och Backsippa. Cyklamen har jag inte bekantat mig med än, rosa är inte riktigt, riktigt min grej men det kanske fungerar till mitt röda hår ändå. Ska testa och swatcha i alla fall.

Backsippa, Cyklamen och Krokus

Volumizing mascara. Jag är nyfiken på att testa denna.

solpudret/bronzern är jag väl lite skeptisk mot, jag vill inte se ut som en pepparkaka i ansiktet. Vi får väl se, det kanske kan bytas bort annars…

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.