Jisses. Klockan är bara nio och jag har redan varit hemma hos min kusin och hämtat bilnycklar och bil. Vad som följer är att powerleka med albus, städa lådan, packa, åka till ingelstad och handla en kattungesele och ett nytt puder, sen är det hem, lunch, tvättstuga, lek med Albus, etc, och vid sex kommer P hem – då åker vi och handlar, och därefter drar vi hem till familjen och hälsar på eftersom det är deras sista semesterhelg.

Peeuw. Jag vet inte hur jag ska hinna med allting men det gör jag nog tror jag. Är dock jävligt sunkig för det tar ett tag att gå hem till kusin (lite mer än en halvtimme eller något) och svetten dryper om mig. Duscha behöver jag också göra. Det får omedelbart läggas till på min todolist. Höh.

Albus är snuttigast i världen. Typ.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.