Sådär. Tre katter vaccinerade samt en liten vansinnigt arg kattunge idmärkt och besiktigad. Dot och Com trodde typ att de skulle dö på väg dit (tar typ fem minuter) och skrek all världens väg. Jag tyckte megasynd om dem men när vi väl satt i väntrummet var de rätt lugna. Dock började Albus gnälla som tusan och jag fick stå och prata med honom, och de andra i väntrummet verkade tycka att jag var idiot men det får de bara tycka.

Dot och Com sa inte ett ljud när de blev vaccinerade.
Jag höll i Com för säkerthets skull men hon gjorde inte en fluga förnär. Dot bara låg och tittade sig omkring och verkade inte bry sig överhuvudtaget. Albus sen, det är en annan historia… Sprutan gick väl bra, han skrek och spände sig i hela kroppen och var lite motsträvig men var inte helvild. Besiktningen gick bra, fram tills de skulle kolla honom i baken. Då bröt helvetet loss kan jag säga. Han skrek och vred sig och fräste och gnällde och jag blev helt skärrad så ovillig blev han. Jag tyckte så synd om honom :/

Sen kom chipmärkningssprutan fram och jag trodde att jag skulle dö.
Den var enorm! Man såg hålet i kanylen utan problem och jag vet inte om jag sett så tjock spruta tidigare användas på en så liten katt. En sköterska med handskar fick hålla i honom men det räckte inte så P fick hjälpa till och hålla i Albus bakben. Jag bara stod där och kände mig helt hjälplös. Han skrek så det gjorde ont i hjärtat och han var så vansinnigt arg. Jag vet att han inte bryr sig längre men det var så hemskt att se honom så ledsen och ha så ont. Jag hade aldrig velat ha den där hemska kanylen i nackskinnet, herregud.

Sen hittade de inte chipet när de skulle kolla efter det och jag fick världens panik. De skulle väl inte ge sig på honom igen? turligt nog hittade de den tillslut. Han har ju rätt mycket päls så den var lite svår att hitta. Det bra i det hela var i alla fall att veterinären tyckte att han var en riktigt fin katt med fint hull och inga som helst problem med tassar, öron, näsa eller någonting. Tack gode moses typ.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.