Det här är min ullaredshopping minus en megasuperultrafin telåda jag får visa upp i ett annat inlägg för jag glömde ta med den på bilderna jag tog – förmodligen för att jag redan hade fyllt upp den med allt mitt te! :D Men i alla fall, jag tyckte att jag fick med mig massa nödvändigt hem :)

kollegieblock a4kollegieblock a5En shopaholic går i väntans tider – den dagen min dotter blev galen bläckpennor – stiftpennor – stift popcornburkar – bobbys mousse – bobbys hårspray bobbys schampoagenda för 2011 – depend nagelstickers – hårspännen – Claudia nagellack sminksuddadudda – hårfärg(no utväxt anymore!) – the sims tre, destination världen – strumpor – undisar – badlakan – små handdukar – en skitnajs skjorta finafina teburken (inte på bild) CHILINÖTTER :D (haha, jag tror att jag har köpt det alla gånger jag varit där, nästan) – finfin väska

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.