Isadora Aqua splash eye liner carribean green & pearly ocean

 

Som jag har letat! Jag har letat som en idiot efter de här sedan i början av sommaren. Det är bara den blå som funnits i Norrköping och av någon anledning har jag dragit mig från att köpa den eftersom jag helst ville ha den gröna. Jag hade nästan gett upp hoppet när jag for till Linköping förra veckan för att träffa Maria. Det var inte tänkt att jag skulle leta smink men sen så började vi kolla och jag blev nyfiken på om den fanns någonstans. Sen så gick jag in på Lindex, ett tappert sista försök innan vi skulle gå till stationen för att åka hem till staden N. Så pow! En grön och två blå kvar. Jag slet åt mig den gröna på en åttondelssekund och stod rätt snabbt i kassan. Först slog hon in dem för 82 kronor styck och jag bara ”nejnejnej, fyrtionio ska det vara” och de ändrade priset och så hade jag dem ^^


Är de vattenfasta som de säger att de är? De är lite mer än så tror jag. Jag hade eyelinern en hel dag, den utstod svett och gud vet vad, och därefter somnade jag med dem, vaknade upp på morgonen och den såg ut som om den vore nygjord, och det krävdes tre omgångar tvål, plus makeupremover, PLUS cleansing foam för att få bort allt. Lite för bra måste jag säga, men sjuuukt snygga!

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.