… studentrabatter! Herrejesus vad roligt det kan vara ^^ Som student har man 10 % rabatt på Nelly. Det är rätt trevligt när man är cräjzy som jag är. Vad gäller naglar alltså. Jo, jag har haft det lite kämpigt de senaste dagarna. Jag tar inte upp det här för det har rett upp sig och jag kommer inte öppna munnen om det något mer. Men i alla fall, jag kände att jag kunde behöva någonting för att muntra upp mig själv, och ja, jag har länge velat testa på Konad nail art, eftersom jag är rätt kär i nagellack som ni många vet.

Så nästa vecka någon gång ska det här trilla hem i brevlådan:

Med kitet följer dessutom ännu en motivplatta med :) Det är rätt najs. Jag har velat testa konad i hundra år typ men aldrig fått fingrarna ur röven :p Men nu så. Så alla som vill ha tjusiga naglar får komma hem till mig och välja bland min låda med lack xD

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.