Är det någon som har handlat på kicks webshop ännu? Jag tycker att det är ett skitbra alternativ till oss dödliga som inte bor i de större städerna i Sverige eftersom Kicks låter oss handla MAC på nätet! Om man handlar för över 600 kronor får man beställningen fraktfritt, eller så lägger man bara en beställning och klickar i att paketet ska levereras till närmsta Kicks, så betalar man ingen frakt, bara det man handlat :)

Just nu tar jag det lite lungt på beautyshoppandet eftersom jag köpt ny mobil + att jag ska gå och uppdatera mitt gymkort om ett par timmar. Men jag har Kicks i åtankarna eftersom man med tiden kommer kunna beställa produkter från de helt amazing kollektionerna MAC släpper typ hela tiden.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.