Hejhej!

Kom just hem från en ytterst trevlig fika med nailmailfolket! :) Karin väntade i dörren på Café Kuriosa där vi blev bjudna valfritt fika. Karin och … (hemskt ledsen, jag har tappat namnet) gick och beställde fika och vi tre som satt kvar satt och dreglade över påsarna med cetuemlack som stod på bordet. Det liksom kliade i fingrarna för att titta på och se vad man beställt för trevligt!

Karin berättade om Nailmail och hur saker och ting fungerade, och vi pratade favoritfärger på lack och jobb och allsköns grejer. Det var kul att träffa människor som har samma intresse som en själv – för jag lovar, jag är den i min bekantskapskrets som har mest lack – men de här tjejerna, gosh, jag hade velat ha deras lacksamlingar! :D Sen så tittade vi på lacken vi beställt och de lack Karin beställt till sig själv och vi droolade lite, och sen så när vi tittade djup i våra påsar såg vi att vi fått varsitt extralack till dagen i ära – ett ljuvligt Nubarlack som jag förmodligen kommer använda redan ikväll. Tack så massor Karin för den fina gesten!

Vi avrundade då folk behövde ta sig hem till små kattungar och söner och Karin och jag tog oss en sväng på Kicks/Åhlens för att spana in utbudet med nagellacksremovers – dock fick jag inte med mig någon hem, det var rätt klantigt.

Som sagt, väldigt trevligt och jag tyckte
det gick bra fast att jag tycker att det är svårt att träffa nya människor sådär. Alla var megatrevliga och jag gör det hemskt gärna igen! Nu är det tydligen mat här så jag får avrunda ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.