Äntligen fungerar internet som det ska! Jag har ju dock hunnit fixa kattlådan och fått på mig nya fräscha tröjan, matat fiskar och sminkat mig men tiden droppar iväg och essän ska snart in. Eller ja, på fredag, men det är snart i mina ögon eftersom jag är så seg och perfektionistisk av mig. Buhahuga! :P

Ingen powersminkning idag i alla fall, det har jag inte tid med ^^ Jag har använt mig av:

MUS
cover all mix
Maybelline dream matte mousse foundation Ivory
Isadora velvet touch compact powder soft mist
The body shop rose blush
H&Ms eyebrowpencil
H&Ms eyebrow fix
Isadora glossy eyeliner Chrome Black
Loreal telescopic mascara (den guldiga)
Viva la divas läppstift pink apricot (nr 51)
Lumene natural code smile booster lipgloss nr 5, fresh pink

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.