Bara en snabbis, jag lovar. Smashbox som sagt. Är det någon som är villig att ge mig typ presenter för att jag är världens finaste Emilie? Det skulle göra mig typ väldigt glad. Så någon snäll själ där – vill ni ha en recension, eller en länk från en obetydlig liten skitblogg :

Smashbox masquerade baked fusion soft lights palette 375 kronor på Eleven

smashbox masquerade eye palette 425 kronor på Eleven

 

Jag är så sjukt jäkla behovig av dessa. De är så grymt fina och jag vill verkligen sätta min rougeborste och mina ögonskuggspenslar i dessa! Shit! Jag dör. Ögonskuggepaletten är underbar och bronzern ser to die for. Finns på Eleven för er lyckligt lottade som känner att ni har 800 spänn ni skulle vilja lägga på Smashbox som bara ligger och skräpar.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.