#194 #161 # 191

194 skiftar i lila, rosa, grönt, blått, guld, you name it. Det är grymt!

191 är en sjukt fin mossgrönskimrande historia och jag ser fram emot att använda den. Den är dock väldigt svår att få på bild, den ser mer blå än grön ut på de bilder jag tagit på den. Trist, för det är ursnyggt!

161 är ett himmelsblått(vad man nu kan kalla det) lack som jag tror kan bli riktigt fint. Jag funderar bara på om det kan vara lite skirt i färgen, men det får vi se när jag testar det ^^

 

Det ska bli intressant att testa Cetuem. Jag hade aldrig hört talas om märket innan jag såg att Karin på Nailmail hade det, och jag blev jättesugen på att testa! Jag älskar nagellack, så är det bara :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.