På Björn Axens hemsida kan man läsa att Björn Axen Repair serum är ett ”Serum som ger maximal glans och friska hårtoppar samt har en utredande effekt för trassligt hår. Vitamin E och vårdande macademiaolja skyddar och förebygger slitage och Sea Weed stärker håret. Värme- och UV-filter bevarar hårets färg och kvalitet.”

I helgen när jag umgicks med mina fina beklagade jag mig över att mitt hår, nu när det börjat växa ut igen, har blivit rätt tråkigt och risigt när jag försöker göra något med det. Jag har alltid haft fördelen att ha tjockt och välvårdat hår, men efter att jag klippte av det så försvann den där naturliga välmående biten. Jag fick tipset att ge Björn AxenRepair serum en chans och det var just vad jag gjorde, gav det en chans och jag måste bara säga att jag är så nöjd man bara kan bli!

Mitt hår har blivit gudomligt mjukt. Jag kommer på mig själv att sitta och klappa på det stundtals bara för att jag är så nöjd med resultatet. Appliceringen är nog det enklaste som finns – pumpa ut serum i handen, massera in i handflatorna och sedan bara lätt jobba in det i håret.

Serumet luktar fullkomligt underbart (här kastar vi ur oss härliga adjektiv till tusen) och jag kan inte låta bli att vilja använda det lite mer, lite extra bara för att jag är så nöjd med vad det har gett mitt hår på mindre än en vecka.

Den är dryg eftersom man inte behöver använda speciellt mycket i taget. Man pumpar bara en gång på flaskan och då har den mängd, om inte mer, som behövs för att göra håret väl kommit ut. Det enda negativa jag kan komma på om produkten i övrigt är att den kommer i en glasflaska, så inga fumliga händer eller kattungar får vara i närheten när man använder den här!

Björn Axen repair Serum får 5/5 av mig!

Finns på bla. Åhlens där det kostar 150 kronor.


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.