Wiii! Jag kunde inte hålla mig från att visa vad jag handlade på klubbkvällen! Jag lägger upp skuggorna/face/ och lippisarna i olika inlägg för att få lite kortare inlägg bara :) Vad jag fick som gåva, och vad jag inhandlat lite tidigare och sådär kommer komma upp lite senare, typ i morgon :P  Mohaha. Swatches kommer dyka upp senare för dem som vill ha sådant ^^

Skuggan Ruby har jag enbart gått förbi tidigare men någonting fångade mitt intresse. HUR fin som helst! Jag ser fram emot att få använda den! :)

Ser ni hur fin den är? Wow. Jag gillar min närbildslins förresten.

City Jungle är en skugga jag spanat in flertalet gånger där den är belägen bredvid Eclipse. Jag vet inte om det framgår men jag har en thing för blågrönt och grönt helt enkelt.

Grymt underbar nyans! >.<

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.