Mycket att göra, spring runt och fram och bak så jag tänkte att jag ville ha någonting diskret och kastade mig över min vinst från eleven – helt underbara Too faced naked eye kit! Shit, skuggorna är verkligen underbara att jobba med och jag hade inga problem med fall på kinder eller något. Ugabuga säger jag bara! :)

 

Jag har använt mig av:

 

Ansikte :

MUS cover all mix

Maybelline dream matte mousse foundation Ivory

Isadora velvet touch compact powder soft mist

The body shop rose blush

MUS face mist

 

Ögon:

MUS high teck lighter Platina

Too faced Birthday suit

Too faced Satin sheets

Too faced unmentionables

Isadora glossy eyeliner black

Loreal telescopic mascara

 

Läppar:

Lumene Natural code smile booster lipgloss Fresh pink

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.