Hej!

Det har varit nollkontroll här idag och jag har haft fullt upp. Hemma hos familjen förut, åkte hem, träffade Emy, försökte uppföra mig mänskligt. Nä, det var väl inget problem men… Vi upptäckte en plommonstor böld på ett av våra marsvin idag. Ellinor och jag har tjutit i kapp och varit helt förstörda. Även om de bara äter och producerar massor med bajs är de ändå våra små snuttungar och jag älskar våra pälsbollar. Det känns så hemskt att vi inte märkt något tidigare (eller ja jag bor ju inte med dem längre) och det känns hemskt att inte veta vad det är för något. Har hon ont? Är det cancer? Är det ”bara” en böld? Tumör? Huvudet virvlar. Jag är så ledsen för Ellinors skull. Jag är ledsen för Brunos skull. Jag är ledsen för att inte veta om hon kommer finnas kvar eller inte.

De ska ringa veterinären i morgon och hoppas på att få veta vad det är. Om det är en böld som kan tömmas och behandlas är det en sak, men är det en tumör, cancer, elakartat, gud vet vad, då får hon förmodligen somna in. Det känns hemskt att avliva henne. Hon är ju ändå en del av familjen. Usch. Nu börjar jag lipa.

Finaste tjejen med sina bebisar.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.