Bilden är snodd från syrrans blogg ;)

 

Min fina lillasyster går i åttan och har väldigt, väldigt mycket i skolväg att göra precis hela tiden. Jag vet ju själv hur det var att gå i högstadiet – det var alltid alldeles för mycket som behövde göras – i alla fall om man hade prestationsångest och skulle ha högsta betyg i allt. Men nu till saken.

 

Jag har varit väldigt sugen på MNY maybelline new york som är lillasystern till Maybelline New york just för konceptet märket vilar på. Inga produkter ska ligga över 50 kronor – vilket jag tycker är rätt bra om man inte har stor plånbok. Vilket man oftast inte har i högstadiet. Själv fastnade jag inte för något speciellt – fast att jag skulle vilja testa ögonskuggor etc men jag inhandlade bara ett nagellack och ett läppglans till mig själv.


Dock tänkte jag muntra upp kära syster så jag inhandlade det som visas på bilden här i inlägget. Tre ögonskuggor, en kajal, ett läpplans och ett nagellack för lite mer än 200 kronor. Min tanke var att om hon fastnar för något av produkterna kommer hon alltid ha råd att köpa något mer ur märket just för att det inte finns någonting som kostar mer än 50 kronor. Hon verkade glad och nöjd över överraskningen och jag är nyfiken på om hon kommer tycka om allt ^^ Hon är ju trots allt inte liiika sminkglad som jag är. Mohha.

 

Ögonskugga: 39,50 kr/st

Ögonpenna: 29,50 kr/st

Läppglans: 39,50 kr/st

Nagellack: 29,50 kr/st

 


Mer info finns på MNY:s hemsida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.