Okej då. Jag kunde inte låta bli att kasta mig över ett av lacken som dök upp förra veckan. OPI Suzi says feng shui är ett dammigt blått krämlack och kommer från OPI:s Hong kong kollektion. Det var nästan helt täckande efter ett lager men jag lade ändå två lager för att helt kunna täcka den fria kanten. Nu hoppas jag bara inte att jag ska råka göra något märke i det som jag alltid lyckas göra!  Jag gillar det väldigt mycket – till och med P sa att han tyckte det var snyggt :P Då pratar vi ändå han som enbart grymtar åt nagellack annars. Jag gillar blå lack och blått är en av de dominerande färgerna i min lacklåda men det här lacket liknar inget av de lacken jag redan har :)

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.