Tentan måste påbörjas men jag sitter bara som på nålar på stolen. 14.30 ska de in och se om vårt lilla skitdjur har fått en tumör eller inte. Jag är så himla ledsen. Jag vet att jag inte ska ta ut någonting i förskott men just nu känns det inte bra alls… knölen är stor som ett plommon och hon piper inte mer än vanligt om man tar på den. Om det skulle varit en böld hade det väl gjort ont?

Jag hoppas i vilket fall som helst att pappa och Ellinor får ta med henne hem och att allt ordnar sig, annars kommer jag bara vara så sjukt trasig. Hon är ju vår lilla bajsmaskin. Hon har gett oss Sixten och fem andra otroligt fina bebisar och hon har gett oss många skratt. Usch. Nu gråter jag. Att ett så litet djur kan skapa så stora känslovågor. Lycka till nu vännen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.