När jag såg Orlys kollektion Cosmix fx visste jag att jag åtminstone skulle ha ett av lacken. Jag har alltid varit faschinerad av rymden och alla otroliga färger och kunde inte låta bli att dregla när jag fick se hur Orlys kollektion såg ut. Egentligen hade jag velat ha hela drösen, men valet föll på Halleys Comet – och nu i efterhand kan jag inte säga annat än att mitt val var typ hur bra som helst.


Jag har läst lite om att dessa ska vara svåra att få bort och valde att applicera Halleys Comet på mitt Suzi says feng Shui. Jag hoppas inte att det gjorde för mycket med nyansen på Halleys, men jag tror inte det. Med lack under räckte det med ett lager Orly för att täcka allt men jag valde att lägga på ett lager extra (vilket jag ångrar då jag efter åtskilliga timmar kunde skala av lacket från naglarna, det var som gummi). Halleys Comet är absolut ett av de vackraste lacken jag har i min lacklåda. Mums!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.