tbs hemsida kan du läsa : Himmelriket i en liten burk för riktigt torr hud! Använd den över hela kroppen för att fuktighetsbevara och mjukgöra knepiga områden som knän, armbågar, nagelband och hälar. Utöver Community Fair Trade-producerad hampfröolja finns här en skön mix av Community Fair Trade-producerad kokosnötsolja, shiasmör, olivolja och bivax.

Jag fullkomligen älskar deras Hemp hand protector! Jag använde den konstant i vintras och mina händer har aldrig mått så bra som de gjorde den vintern. Nu har Body shop släppt Hemp Moisture high balm som ska fuktighetsbevara knepiga områden och jag är inte sen att hoppa i luften av nyfikenhet. Själv har jag väldiga problem med spruckna nagelband på vintern så jag hoppas att det här kommer fungera lika bra som handkrämen gjorde.


I själva verket var jag på stan igår och smet åt mig ett exemplar.
Som klubbmedlem får du just nu 40 kronor rabatt vid köp av Hemp Moisture high balm. Hur bra är inte det på en skala? Jag ska ta kort och testa redan ikväll och så återkommer jag om vad jag har för åsikter om den.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.