Åh. Jag var inne på lush igår och frågade när deras julprodukter kommer (Nästa vecka! :D Hello Snow fairy <3) och kom bara på att jag inte varit därinne sedan förra julen så mina julkänslor väcktes till liv. Helt galet. För ett år sedan, den sjunde november eller så var mamma och jag inne på lush och handlade julklappar av hjärtans lust. Jag är rätt sugen på att göra det igen – Lush är verkligen den perfekta julklappstället för många :)

 

The Olive Bransh ; 100 gr – 69 kronor. 250 gr – 129 kronor. 500 gr – 219 kronor.
Bubblegum lip scrub ; 25 gr – 79 kronor.
Rehab Schampo ; 100 gr – 79 kronor. 250 gr – 159 kronor. 500 gr – 229 kronor.
Think Pink badbomb ; 90 gr – 39 kronor.
Yummy, yummy, yummy (ljuvlig!)Inga prisuppgifter :/ Står att den utgått? Men jag vill ha ändå så den får stanna kvar på listan hur eller hur, så det så!

Samtliga bilder och prisuppgifter kommer från Lush hemsida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.