Utan primer i ickedirekt solljus ser inte de här skuggorna så skitroliga ut, det är även jag medveten om. De är dock mer pigmenterade än vad jag fick på bild, men jag fick bara inte till bilden sådär som man vill få till den. De matta skuggorna är väldigt pigmenterade och är mycket mer täckande än vad de ser ut att vara :P

 Med Primer (make up stores high teck lighter platina), i dagsljus ser skuggorna ut såhär istället. De är så sjukt fina! :D De är lätthanterliga och de är väldigt  snygga och jag är glad att jag fick tag på den här godingen.

Med Primer, i solljus ser det ut såhär ;

(De undre skuggorna ÄR matta men min primer är liite lite för glittrig för att de ska hålla sig matta.)

Slutsats ; Jag vill använda den typ nu :D

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.