Helgens skörd som sagt. Mamma, pappa och Ellinor var ju här i fredags och vi åkte iväg för att köpa kattsand och skor till Ellinor och hamnade ute på Ingelstad. Där handlade jag de stickade tröjorna från cubus (jag är totalt megakär, de är underbara) och scullcandylurarna handlades på Mediamarkt där jag tänkte köpa en ny Ipod men det fanns inga inne. Surt :P

Igår åkte Ellinor och jag spårvagn till hageby centrum
för att kolla panduro och jag köpte på mig leggins från cubus. Det var välbehövt kan jag säga! Det börjar ju bli kallt och jag har bara tunna leggins från Gina tricot, så när Cubus hade erbjudande ”ta tre betala för två” var jag inte sen att haka på eftersom dessa är mycket tjockare än det jag brukar gå i. Nya kollegieblock till mitt skrivande, en JULKLAPP (jag är galen) och nagellack. Konstigt om det inte handlades kanske. Jag köpte ett par örhängen med men de glömde att komma på bild så jag får väl visa det sen eller något. Min kamera har dött och batteriladdaren är veck så bilder kommer när de kan komma.

Vi gjorde ju bort oss med att åka till Hageby igår förresten… Den nya spårvagnslinjen invigdes nu i helgen så alla fick åka gratis, och väl på plats var FärjanHåkan, Bingo Rimer och Nanne Grönwall där. Det var så sjukt mycket folk att vi inte orkade gå där så länge utan åkte hem och vilade innan bion.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.