Årstiden alla som vill fota smink i dagsljus, men som är helt hopplös har drabbat oss. Skulle ta kort på det underbara OPI let me entertain you men det sket sig totalt. Nagellacket såg inte alls ut som det gör i verkligheten och det är ingen idé att ens försöka tror jag. Jag får helt enkelt ta det i morgon när det syns någon ljusstrimma över himlen ;)

Jag har förresten fått min hemtenta. Inte kul kan jag säga… Jag kommer behöva all tid jag kan få och jag är osäker på hur jag ska hinna. Inte så bra, men jag hoppas att jag hinner. Sen är det slut på powerpanik på ett tag. Ett tag i alla fall.

Promobilden är långt ifrån den verkliga sagan. Jag kan inte sluta titta på mina naglar :D

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.