Jaa… Isadora Golden Glitz perfect moisture lipstick kommer från Isadoras vinterkollektion Glitzy och var faktiskt ett misstag när det kommer till inköp. Inte för att det på något sätt är fult, men jag skulle inte alls haft den nyansen. Jag skulle haft Purple Glitz, men av någon anledning fick jag Golden Glitz och klantig som jag var öppnade jag förpackningen innan jag kollade vilken nyans det var. Någon klant hade ställt det bland de andra Purple glitzstiften och klantig som jag var tittade jag inte speciellt noga.

Golden Glitz ser på läpparna ut som en discokula. Det glittrar och skimrar något otroligt och jag tycker nog att det skulle passat bättre som läppglans än läppstift. Jag kommer antagligen inte bära det här ensamt, utan kommer få använda det på något annat stift, eller över en läppenna för att få ner discokuleeffekten litegrann. Det är jättefint, men lite för disco för att gå till skolan med en vardag.

 


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.