Den som inte gillar lacken ur Orly Cosmic Fx kollektionen räcker upp en hand! Ingen? Bra! För ett tag sen fick jag för mig om att jag var en idiot som inte inhandlade lacken när de kom ut och efter mycket krångel med pengar som drogs från mitt konto trots att inga lack skickades fick jag tag på mina fina lack från en trevlig Ebaysäljare som var hur trevlig som helst. Det ena lacket, It’s not rocket Science, handlade jag dock från Lipglossbitchs bloppis.

FV; It’s not rocket Science, Space Cadet, Galaxy girl och out of this world

It’s not rocket Science, Space Cadet, Galaxy girl och out of this world, Lunar Eclipse & Halleys comet

Hela gänget med blixt också!

It’s not rocket science

Space Cadet

Galaxy Girl

Out of this World

Lunar Eclipse

Halleys Comet


Ni borde ju känna mig vid det här laget; jag kan inte säga vilka jag gillar mest för jag tycker att de är så fantastiskt fina allesammans! :P Lunar Eclipse och Halleys comet står naturligtvis mig varmt om hjärtat eftersom det var de som fick mig på fall allra först, men out of this world och resterande är ju sjukt fina de med. Ja, jag är en nagellackstönt, sorry!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.