presentkit Clean, 695 kronor på eleven.

 

Den här tiden på året vet jag att många börjar få julklappsångest över vad de ska ge till sina nära och kära. Jag älskar att köpa julklappar (men inte min plånbok :P) och jag vill helst försöka se till att de inte råkar ut för att få något från mig som de absolut hatar.


Något jag har upplevt vara ett tabu är alla dessa presentförpackningar med parfymer och dylikt. Det är som att man drar sig lite från att köpa dem för att man tycker att de är massproducerade och opersonliga? Visst kan det vara så att man ibland bör hitta något som är lite mer personligt till någon man tycker om, men jag tror inte man bör ha den ångestkänslan man har för ibland kan presentförpackningar vara rena kalasgrejen.


Visst att det kan vara tråkigt att få en kartong som ser ut som precis alla andra, men innehållet är däremot en helt annan sak. Jag både gillar och ogillar presentförpackningar eftersom jag vet att till mångas förtret att de får någonting de inte riktigt gillar. Jag gillar däremot presentförpackningar eftersom de innehåller någonting jag verkligen tycker är kul att pyssla med. Jag blir inte ledsen om jag får en presentförpackning från viva la diva med femhundrasjutton ögonskuggor som alla andra har. Jag blir inte ledsen över att få en 30 ml flaska med parfym för jag vet att jag lika gärna kunnat tröttna på den efter just de 30 millilitrarna. Egentligen vet jag inte vart jag skulle komma men jag tänkte bara påpeka att det inte är fel med presentförpackningar ;) Det kanske inte är någonting man ska satsa på varje år (enligt egen åsikt) men någonting man kan testa då och då. Jag har i vilket fall älskat de presentförpackningar jag fått under åren ^^

 

 

hello tidsinställt inlägg

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.