Anledningen till att jag inte tar fram min smashbox Reign eye shadow palette är för att min fina fina bästis fick en sådan i present (plus smashbox naked beauty lip gloss collection men det är en annan femma). Sedan har det blivit att jag glömt bort den här hemma men idag så kände jag att det var dags för användning. Såhär kommer en liten hafsig eyes of the day med, vad jag såg i efterhand, dödsdömd eyeliner.

Fan vad ful eyelinern är på slutet. Jag vet inte vad jag tänkte på :P Aja.

Jag har använt


MUS hich teck lighter Platina

Smashbox reign eye shadow palette Monarch (ljusaste och mörkaste skuggan)

Isadora glossy eyeliner

Loreal telescopic mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.