NYX candy glitter eyeliner  # 09 Green, NYX jumbo pencil # Milk, black bean, horse raddish, strawberry milk. NYXtriple shadows (for sexy babe’s eyes only!) # Serengeti & Tropical-yellow- lime green

 

Då kom alltså mitt paket från ebay fram utan problem! Nu kan ju jag inte visa allting eftersom en del är julklappar men jag hade bra velat för de är så sjukt fina! Anledningen till att jag handlar sådana här saker på Ebay är att Nyx jumbo pencils i sverige kostar 99 kronor styck, och på ebay betalar man knappt en tredjedel av det priset. Men i vilket fall som helst. Det kommer komma bilder på produkterna var och en för sig senare ;)


Eyelinern fick jag förresten som gåva. Schysst va? ^^ Med tanke på att den är fullsize och exakt den nyansen jag funderade på att köpa själv blev jag megahappy.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.