Anledningen till att jag inte visat upp den här tidigare (jag använde dessa skuggor till min eotd igår) är alltså att jag gav en likadan till Therese när hon fyllde år och jag ville inte lägga upp någonting i bloggen för att hon skulle misstänka någonting. Skuggorna är verkligen jättefina, och om jag skulle vilja ha något neutralt skulle jag satsa på den här paletten då man både kan få skimriga och matta makeuper av denna. Just det, det är Monarchy jag har. Det finns en till utgåva men den har jag inte. Denna har funnits på eleven.se för 395 kronor tidigare om jag minns rätt.

Skuggorna kom i en urtjusig kartong!


Såhär ser paletten ut. Fuskskinn antar jag att det är. behaglig att ha i handen.


Här är trion. De är så fina!

Som ni ser så är skuggorna både skimriga och matta. Det ger så mycket mer möjligheter om man vill använda den här till vardagsmakeupen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.