NYX triple shadows (for sexy babe’s eyes only!) Tropical-yellow-lime green. Ja, det är vad den här paletten heter. Det är fint med supermegaduperextremtlånga produktnamn eller hur? I vilket fall som helst var det den här paletten jag använde igår till min eotd. På en bas av Nyx jumbo pencils tyckte jag inte att den var speciellt pigmenterad men jag har tänkt att testa den på min high teck lighter som är kladdigare än kladdigast. Då kanske det blir bättre. Som ni vet är det svårt att ta kort i det här hemska ljuset så jag har gjort så gott jag kunnat. Jag hoppas att det duger för er ;)

Utan blixt :
 

Med blixt:
 

Det är i vilket fall som helst ett fint skimmer i alla tre skuggorna och bara jag kan få lite mer färg i dem (förhoppningsvis) gillar jag dem rätt så himla mycket!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.